T1 samba bus 1964 coming soon!

The legendary T1 split window bus from 1964. it does not get any better than this!

Deze Duits gefabriceerd bus uit het jaar 1964 was origineel een turquoise bus welke het grootste deel van haar leven heeft gesleten in de USA. De bus werd echter in 2014 geimporteerd en gerestaureed tot de staat waarin ze nu verkeerd. 

De bus is dus een originele Samba bus of ook wel sunroof deluxe genaamd. Zoals de naam al doet vermoeden is dit het meest luxueuze model uit de reeks destijds. Dit is dus ook het model welke momenteel het meest gegeerd is bij menig oldtimer liefhebber, wat ook de waarde van de bus de hoogte in gejaagd heeft doorheen de jaren.

Je kan je dus verwachten aan heel veel duimpjes omhoog als je met deze bus aan het cruizen bent. Rijden in het zonnetje met het schuifdak open en de safari ruiten is echt een unieke belevenis welke je moet hebben meegemaakt. En als klap op de vuurpijl mag je hiermee zelf rijden ook!

De bus rijdt echt vlot voor zo'n oude dame door de gereviseerde versnellingsbak en motor. Ideaal dus voor een huwelijk, jubileum, evenement of gewoon voor een leuke daguitstap.

De extra ruitjes in het dak, het grote schuifdak, sierlijsten buitenaf en aan de binnenkant zijn maar enkele van de eigenschappen welke dit type bus onderscheiden van de rest.

 

Book now

our other buses