De ultieme camperbus met 2000cc motor

Ons topmodel camper in het gamma. De grotere 2000cc motor en super praktische Westfalia indeling maken deze bus ideaal voor een onvergetelijke roadtrip.

 

Deze belgische bus uit 1978 was in zeer slechte staat toen we hem aankochten. Vooral het plaatwerk was slecht door vele "herstellingen" die het roest enkel wegstaken in plaats van het te verwijderen. Er waren ooit nieuwe panelen opgelast, maar deze hebben we helaas allemaal opnieuw moeten doen. Ook het dak, interieur, tentdoek en hemelbekleding werden vervangen wat het in wezen een nieuwe bus maakt.

Kosten noch moeite zijn gespaard om deze bus terug in perfecte staat te krijgen, met oog op originaliteit. De originele Berlin indeling werd behouden maar qua kleur hebben we uiteindelijk toch gekozen voor het gegeerde Savannah beige in plaats van de Mexico beige lak.

De bus beschikt over een lange gereviseerde versnellingsbak en sterke 2liter motor wat het aangenamer maakt om met deze bus over de snelweg te rijden. De topsnelheid ligt dus wat hoger, maar bijgevolg ook het verbruik.

Bovendien zijn er tal van snufjes aanwezig in deze bus zoals usb laadpunten, grote watertank, standverwarming op gas, moderne radio. Daardoor kan deze bus quasi het hele jaar worden ingezet voor verhuur. De ideale camper dus voor een avontuurlijke uitstap.

Reserveer nu

Onze andere bussen