Hou je van patina, dan is dit iets voor jou!

Dit is onze T2A deluxe bankenbus. Deze bus komt uit de zonnige USA en staat nog volledig in zijn originele "jus". De bus ziet er oud uit maar beschikt over een nieuw interieur binnenin en is ook volledig mechanisch nagezien.

 

Ben je op zoek naar een bus met karakter, dan is dit wat voor jou.

De bus is nog in originele staat en heeft een mooie afgeschenen savannah beige kleur met wit dak. Geen gaten, geen deuken, een zeer mooie en originele bus voor zijn leeftijd zoals je ze maar weinig meer ziet. Oorsprokelijk kwam deze bus namelijk uit california USA waardoor het koetswerk in zeer goede staat bewaard is gebleven.

De bus komt uit het jaar 1968 het jaar van de studentenprotesten in Parijs en tevens ook het piekpunt van de Amerikaanse invloed in de vietnamoorlog, een turbulente tijd dus voor deze Hippie.

Binnenin is de bus voorzien van nieuwe zetels, deurpanelen en hemelbekleding. De bus beschikt over een radio met cd/usb aansluiting (in het handschoenenkastje).Twee zetels vooraan en achteraan een ruime zitbank. In totaal kunnen er momenteel maximaal 7 personen in de bus meerijden (6+1 chauffeur)

Deze bus kan gehuurd worden voor een uitstapje in de streek, een fotoshoot, een huwelijk, een picknick of origineel vervoer van/naar een feest. 

 

Er zijn ook een nieuwe reeds roadbooks op gps beschikbaar voor uw uitstap met onze bus.

Reserveer nu

Onze andere bussen