Dagtrip met Mini Moke op gsps

Een originele uitstap met vrienden of familie? Onze Mini Moke staat sinds kort ter beschikking een leuke dagtrip in eigen streek. We hebben verschillende routes uitgestippeld langs mooie natuur en kleine baantjes om jou een leuk dagje rijplezier te bezorgen

Moke What? Een Moke is van origine een terreinvoertuig ontwikkeld voor het Australische leger, maar verwierf doorheen de jaren een cult status door het gebruik in verschillende James Bond films en als vervoermiddel voor de jet set in Spanje, Portugal, italie en Zuid frankrijk.

Onze Moke werd origineel gebouwd door Cagiva in Portugal en werd geleverd op het bloemeneiland Madeira, Wij vonden dit prachtige exemplaar terug in Lissabon, vanwaar we deze auto importeerden en restaureerden.

De Moke combineert het rijgenot en baanligging van de klassieke mini (75% van de onderdelen zijn identiek) met de fun van een open auto.

De ideale auto dus om een ritje mee te maken op een zonnige zomerdag. De softtop kan volledig worden gedemonteerd, of voor minder mooie dagen kunnen er ook raampjes aan het canvas worden gehangen.

Onze Moke is uitgerust met een gps en radio/cd/mp3 welke ook Bluetooth ondersteund.

Reserveer nu

Er zijn momenteel 3 routes beschikbaar.  Deze mag u vrij kiezen wanneer u vertrekt met de Moke/ VW bus. Volg deze route op eigen tempo en geniet/ stop zoals u dat zelf wil onderweg. Zeelandroute (138km) Verdwaal in het mooie landschap van de uitgestrekte polders. We rijden helemaal binnendoor tot in het gezellige Breskens. Ideaal voor een namiddagje relaxen en genieten van de natuur en het strand. Langs de route worden verschillende stukken beschermde natuur aangedaan, ideaal dus om even de beentjes te strekken of gewoon om te genieten van het uitzicht. rondje Meetjesland (168km) Typerend voor het Meetjesland zijn zijn polders, kanalen en bossen. Deze kunnen dus uiteraard niet ontbreken in deze dagtrip. Geen drukke stadscentra of dorpskernen, gewoon lekker cruisen en genieten van de omgeving. Waaslandroute (134km) Beleef een mooie uistap langsheen de Nederlandse grens.