MAKE LOVE NOT WAR!

This bus will make you groovy baby!

Na lang wachten is hij dan eindelijk klaar, onze originele T1 so 42 bus uit 1966. Een echte hippie bus deze keer met de typische flower power look. 

De bus zelf was in "gerestaureerde" staat toen we hem kochten maar al snel werd duidelijk dat de restauratie door de vorige eigenaar(s) de wensen overliet. Kilo's plamuur, roestgaten die weggemoffeld waren en tal van andere verborgen gebreken zorgden ervoor dat we de bus vanaf de grond op terug moesten opbouwen. Zo werd een deel van het plaatwerk, de vloer en de neus vernieuwd en werd de bus voorzien van een nieuwe verflaag, kabelboom, nieuwe autoradio, laadcircuit, nieuwe zetels vooraan en werd uiteraad alle mechaniek grondig nagekeken of vervangen.

Gezien het altijd mijn droom is geweest om een echte hippiebus te hebben was dit de ideale gelegenheid om de bus te voorzien van een flower power wrap waar we dan ook meteen werk hebben van gemaakt. De tekst "make love not war" is gezien de huidige tijd meer dan actueel te noemen ook al stamt deze uit de jaren 60. 

De bus is dus terug in zijn oude glorie hersteld en staat te popelen om mee op avontuur te gaan!

Book now

Les autres